Unlock Maribor

IZVRSTEN TEAMBUILDING - igro UNLOCK lahko ob vnaprejšnjem dogovoru odigra tudi večje število igralcev (do 100 ) hkrati. Za več inforamcij nas pokličite na 041 33 44 10.

V povsem novi igri z elementi »escape room« pustolovščine vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – a tokrat na svež zrak!
Pred vami je zabavna dogodivščina, ki v celoti poteka na prostem, po ulicah starega mestnega jedra Maribora, kjer boste skozi reševanje zabavnih ugank spoznali manj znane mestne skrivnosti, odkrili prijetna presenečenja in se izvrstno zabavali!

Vaša misija: Odčarajte Maribor! 

Mariborske čarovnice so bile znane po tem, da so znale “kuhati točo”. Z uroki so lahko priklicale silovito neurje, ki je povsem opustošilo mesto. Nadebudna potomka čarovnice Agate je našla čarovniško knjigo urokov in po nesreči ji je uspelo priklicati grozno neurje. Mariboru se bližajo tako črni oblaki kot še nikoli! Reši nas le čarobni zvarek, ki bo izničil hudobni urok. V mestu morate najti šest skrivnostnih sestavin, pot do njih pa vam razkrije zaklenjena knjiga mariborskih lovcev na čarovnice.

Ne oklevajte- hitro na pot! Imate le 60 minut preden zagrmi grom in udari strela!

Rezerviraj

Cena obiska sobe je 72 € (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Dobimo se pri Stari Trti na Lentu

Vnaprejšnje rezervacije termina so obvezne, saj Enigmarium® odklepa svoja vrata le ob predhodno rezerviranem terminu.

Plačate lahko preko elektronskega bančništva ali ob prihodu. Pokličite na 041 33 44 10 ali pišite na e-naslov Enigmarium.maribor@escape-room.si.

Lokacija