Hostel “Shining” – Turnerjeva 17

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 041 33 44 10. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

V odročnem hostlu, ki ga vodi osamljen receptor, notorični oboževalec Kubrickovih filmov,
se dogajajo res čudne reči!

Odročni Hostel Shining, ki stoji povsem na samem, vodi receptor, strasten oboževalec filmov Stanleya Kubricka. A tako zelo je osamljen, da se gostov tako razveseli, da za njimi kar zaklene vrata. In to se je zgodilo tudi vam. Zajela vas je nevihta,zatekli ste se v to čudno hišo – ter ugotovili, da ste prišli z dežja pod kap.

Zdaj se lahko rešite le, če razberete, kaj vam sporočajo prejšnji prebivalci hostla, ki so morda ušli, ali pa čakajo nekje na hladnem …. Receptor gleda svoj najljubši film Shinning – vi pa imate uro časa, da pobegnete, še preden se film konča!

Rezerviraj

Cena obiska sobe je 72 € (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke

Vnaprejšnje rezervacije termina so obvezne, saj Enigmarium® odklene svoja vrata le ob predhodno rezerviranem terminu.

Plačate lahko preko elektronskega bančništva ali ob prihodu. Pokličite na 041 33 44 10 ali pišite na e-naslov Enigmarium.maribor@escape-room.si.

Jezik

Naše igre lahko igrate v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Ker je večina ugank na simbolični ravni, ni potrebno posebno jezikovno znanje

Lokacija