Escape Igloo

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 041 33 44 10. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Naša najbolj “cool” soba, svetovna inovacija, nagrajena in sofinancirana z nagrado Snovalec 2015! Escape Igloo® iz pravega snega je pozimi stal v Kranjski Gori, zdaj pa igro lahko odigrate tudi v “indoor” različici v sobi na Turnerjevi 17 v Mariboru! Pridi in reši svet in se ob tem noro zabavaj!

Tvoja misija:
Zemljo je zadel meteorit in vrgel svet s tečajev. Zemeljski magnetni pol se je prestavil v srce Kranjske gore. Posledice so katastrofalne. Kompasovi igli se je zmešalo in prihaja nova ledena doba. Zemljo lahko reši le ekipa tistih, ki boste tako pogumni, pametni in spretni, da boste uspeli najti štiri ključne elemente ter planetu vrniti ravnovesje.

Toda, pozor:
Sile v raziskovalčevem igluju, ki stoji tik nad novim magnetnim polom so tako močne, da v njem možno preživeti le kratek čas! Boste zmogli dešifrirati kode, poiskati skrite namige, razvozlati zanke, ter najti štiri elemente še v pravem času? Vam bo uspelo rešiti svet? Vas mika? Sestavite ekipo igralcev ter rezervirajte termin!

Rezerviraj

Cena obiska sobe je 72 € (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke

Vnaprejšnje rezervacije termina so obvezne, saj Enigmarium® odklene svoja vrata le ob predhodno rezerviranem terminu.

Plačate lahko preko elektronske banke ali ob prihodu. Pokličite na 041 33 44 10 ali pišite na e-naslov Enigmarium.maribor@escape-room.si.

Jezik

Naše igre lahko igrate v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Ker je večina ugank na simbolični ravni, ni potrebno posebno jezikovno znanje

Lokacija