Dr. Hannibal – TURNERJEVA ulica 17

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 041 33 44 10. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Odpotuj v mračni srednji vek, v ordinaciji dr. Hannibala odkrij zdravilo proti kugi in reši Maribor!

Med renoviranjem lokalav Mariboru smo našli časovni stroj, ki nas preseli v mračni srednji vek, ko je kuga v Mariboru terjala življenje tretjine prebivalstva. Dobrodošli v ordinaciji dr. Hannibala Bottinonija, deželno-knežjega kužnega zdravnika iz Benetk! Edini zdravnik, ki si je upal zdraviti prebivalce je namreč poznal skrivni recept, zaradi katerega je ostal zdrav. Si upate ugotoviti, kaj je zdravnika ohranjalo zdravega in pobegniti nazaj še preden se okužite s kugo?

Rezerviraj

Cena obiska sobe je 72 € (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke

Vnaprejšnje rezervacije termina so obvezne, saj Enigmarium® odklene svoja vrata le ob predhodno rezerviranem terminu.

Plačate lahko preko elektronskega bančništva ali ob prihodu. Pokličite na 041 33 44 10 ali pišite na e-naslov Enigmarium.maribor@escape-room.si.

Jezik

Naše igre lahko igrate v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Ker je večina ugank na simbolični ravni, ni potrebno posebno jezikovno znanje

Lokacija