Otroški rojstni dan? Praznovanja za mlade in mlade po srcu?

Praznovanje rojstnega dne nekoliko drugače!

Za vse tiste, ki bi želeli podariti celotno dogodivščino praznovanja rojstnega dne v  v Mariboru, Ljubljani od osuplega začetka do sladkega konca. Imenitno darilo za tiste, katerih rojstni dan je tik pred vrati!

Poleg tega lahko za obdarjenca v sobi še dodatno skrijemo kakšno malo darilce! Svečano prisegamo in trdno zatrjujemo, da boste podarili nobel doživetje ter prisrčen spomin.

Pokličite na 041 33 44 10 za rezervacijo termina ali dodatne informacije

Pokliči
Pokliči

  Lahko nam pošljete vprašanje ali sporočite željeni datum rezervacije rojstnega dne preko kontaktne forme

  CENIK

  »OTROŠKI ROJSTNI DAN – 2 URNI PROGRAM: DO 5 OTROK« = 105 €

  Otroški rojstni dan vključuje vstopnino v escape room, animatorja, ki otroke (priporočena starost: od 10 let dalje) vodi skozi sobo, diplomo/darilce za slavljenca, najem (pripravo in čiščenje) prostora za druženje ter rojstnodnevno opremo (kozarčki, krožniki, prtički, pribor…) za enkratno uporabo.
  Za torto in drugo pogostitev poskrbite sami (ali mi, po dodatnem naročilu).

  Če je otrok več, lahko otroško rojstnodnevno raziskovanje razširimo na več naših sob. Glede na njihovo število, starost, izkušenost in vaše želje, vam pripravimo optimalen paket. Načeloma pa:

  – PRAZNOVANJE do 5 otrok, 1 soba = 115 €

  – PRAZNOVANJE do 10 otrok, 2 sobi = 205 €

  – PRAZNOVANJE do 15 otrok, 3 sobe = 295 €

  Dodatni otrok: + 18 €

  Ker želimo zagotoviti nepozabno doživetje, si pridržujemo pravico do presoje o maksimalnem številu otrok v posamezni sobi.

  Dodatna ponudba: posebna personificirana rojstnodnevna sestavljanka!
  Pošljite nam sliko slavljenca (ali čestitke zanj) in izdelali bomo posebno uganko za skupinski zaključek pobega. Otroci že med igro najdejo v sobah posamezne koščke slike, zadnja naloga pa je skupna, in ko se sestavi, se ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov odpre zadnji predal, kamor lahko spravimo vaša darilca ali presenečenje (v vsakem primeru pa naše badge za uspešen pobeg). Kopijo kompleta sestavljanke dobi slavljenec tudi za domov, za spomin.
  Doplačilo: + 50 €

  Otroški rojstni dan se prične z zborom (v Mariboru na Turnerjevi 17), 15 minut pred razpisano uro pobega. Po garderobi otroke razdelimo v skupine, sledi moderirani pobeg iz naših sob (praviloma 60 minut), z zaključkom s polurnim druženjem vseh skupin v naših skupnih prostorih. Otroke prevzamete naslednjo polno uro.

  Pišite nam e-mail z željami in javimo se vam s konkretno ponudbo za organizacijo otroškega rojstnega dne enigmarium.maribor@escape-room.si

  PROGRAM »ENIGMARIUM PRAZNOVANJE«, zmenek, rojstni dan, zaroka, dekliščina ali fantovščina …

  Za vse malce starejše in še vedno mlade po srcu (ali zaroke ali posebna presenečenja) ponujamo izvirno praznovanje!

  Naši centri z več sobami pobega v Ljubljani, Mariboru in Zagrebu, kjer hkrati lahko igra tudi do 30 igralcev, ter zasnova igre, ki namenoma poteka tako, da se ekipa med seboj še bolj poveže, sta tako pravi odgovor za vsakovrstna družinska in prijateljska druženja. Pobegi za praznovanja rojstnih dni, obletnice vseh vrst, uvod v fantovščine, dekliščine in druge slavnostne dogodke.

  Tudi kar nekaj zaročnih prstanov smo že poskrili (in zraven potočili solzice ganjenosti).

  Presenetite prijatelje, sodelavce in družino, povabite jih v Enigmarium!

  Pobege lahko v našem prostoru za druženje nadgradimo z večjim ali manjšim cateringom, dodamo lahko personificirano uganko (z logotipom ali sliko slavljenca) ali pa v zadnji predal skrijemo še kako dodatno presenečenje za slavljenca (ki ga dostavite pred terminom).

  Pišite nam e-mail z željami in javimo se vam s konkretno ponudbo:

  enigmarium.maribor@escape-room.si

  P.S. Če vas še nismo prepričali: raziskave potrjujejo da igrnje resničnostnih iger lajša čustvena bremena vsakdanjika, izboljšuje kognitivne sposobnosti, krepi spomin ter izboljšuje koncentracijo. Kooperativno reševanje nalog izboljšuje skupinsko delo in na zabaven način vzpodbuja ustvarjalnost. Ob vseh koristih pa je predvsem zelo zabavno!

  Pokličite na 041 33 44 10 za rezervacijo termina ali dodatne informacije

  Pokliči
  Pokliči