Otroški rojstni dan? Praznovanja za mlade in mlade po srcu?

Praznovanje rojstnega dne nekoliko drugače – od osuplega začetka do sladkega konca!

  Lahko nam pošljete vprašanje ali sporočite željeni datum rezervacije rojstnega dne preko kontaktne forme

  OTROŠKI ROJSTNI DAN – PROGRAM IN CENIK

  Praznovanje otroškega rojstnega dne vključuje vstopnino v sobo pobega, animatorja, ki ves čas spremlja otroke, darilce za slavljenca/ko, najem prostora za druženje, rojstnodnevno opremo (kozarčki, krožniki, prtički, pribor, …) za enkratno uporabo ter sokove, vodo in slane prigrizke. Za torto in drugo pogostitev poskrbite sami. Priporočena starost otrok je najmanj 10 let.

  Če je otrok več, lahko otroško rojstnodnevno raziskovanje razširimo na več naših sob. Glede na njihovo število, starost, izkušenost in vaše želje, vam pripravimo optimalen paket.

  • praznovanje do 5 otrok, ena soba pobega = 115 €

  • praznovanje do 10 otrok, dve sobi pobega = 205 €

  • praznovanje do 15 otrok, tri sobe pobega = 295 €

  Dodatni otrok: + 18 €

  Ker želimo zagotoviti nepozabno doživetje, si pridržujemo pravico do presoje o maksimalnem številu otrok v posamezni sobi.

  Otroški rojstni dan se ob dogovorjeni uri prične z zborom na Turnerjevi ulici 17. Parkirišče je na Gosposvetski cesti 84. Otrokom razložimo pravila igre in jih razdelimo v skupine. Sledi moderirani pobeg iz sob pobega (praviloma 60 minut), z zaključkom vseh skupin v naših skupnih prostorih.

  Rojstnodnevna zabava traja dve uri.

  Pišite nam na enigmarium.maribor@escape-room.si (datum in ura praznovanja ter starost in število otrok) in pošljemo vam konkretno ponudbo za organizacijo otroškega rojstnega dne.

  Dodatna ponudba: posebna personificirana rojstnodnevna sestavljanka!

  Pošljite nam fotografijo slavljenca/ke in izdelali bomo posebno uganko za skupinski zaključek pobega. Kako poteka: Otroci že med igro v sobi pobega najdejo posamezne delčke fotografije (puzzle), ki jih nato sestavijo v prav za to namenjenem predalniku. Ko so vsi delčki sestavljanke pravilno sestavljeni, se ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov v predalniku odpre predal, kamor spravimo darilca za vse otroke. Kopijo kompleta sestavljanke dobi slavljenec/ka tudi za domov, za spomin.
  Doplačilo: + 50 €

  PROGRAM »ENIGMARIUM PRAZNOVANJE«, zmenek, rojstni dan, zaroka, dekliščina ali fantovščina …

  Presenetite prijatelje, sodelavce in družino – povabite jih v Escape room Enigmarium!

  Za vse malce starejše in še vedno mlade po srcu (ali zaroke ali posebna presenečenja) ponujamo izvirno praznovanje!

  Naš center s petimi sobami pobega, kjer hkrati lahko igra tudi do 30 igralcev, ter zasnova igre, ki namenoma poteka tako, da se ekipa med seboj še bolj poveže, sta pravi odgovor za vsakovrstna družinska in prijateljska druženja.

  Tudi nekaj zaročnih prstanov smo že poskrili (in zraven potočili solzice ganjenosti).

  Igro lahko v našem prostoru za druženje nadgradimo z večjim ali manjšim cateringom, dodamo lahko personificirano uganko (z logotipom ali sliko slavljenca/ke) ali pa v zadnji predal skrijemo še kakšno dodatno presenečenje za slavljenca/ko (ki ga dostavite pred terminom).

  P.S. Če vas še nismo prepričali: raziskave potrjujejo da igranje resničnostnih iger lajša čustvena bremena vsakdanjika, izboljšuje kognitivne sposobnosti, krepi spomin ter izboljšuje koncentracijo. Kooperativno reševanje nalog izboljšuje skupinsko delo in na zabaven način vzpodbuja ustvarjalnost. Ob vseh koristih pa je predvsem zelo zabavno!

  Pokličite na 041 33 44 10 za rezervacijo termina ali dodatne informacije

  Pokliči
  Pokliči