Zabava zagotovljena!

Naročite darilni bon – podarite nepozabno dogodivščino!

60€

Podarite najbolj vroče darilo sezone, ki navduši vsakogar:
darilni bon z unikatno kodo, s katero si obdarjenec sam izbere termin in sobo preko naše spletne strani, na dogodivščino pa povabi prijatelje! Bon velja v vseh sobah Enigmarium v Sloveniji.

Odpravite se na skupno dogodivščino!

Naroči darilni bon

Darilni Bon lahko kupite tudi na Turnerjeva ulica 17,
pokličite nas: 041 33 44 10

3. koraki do Darilnega bona

Pogosta vprašanja

Darilni bon vsebuje unikatno kodo s katero oseba, ki prejme darilo, sama rezervira termin preko naše spletne strani – preprosto: izbere želeno sobo, izbere termin, vpiše ime in mail ter vnese kodo z bona. S tem je termin rezerviran, potrditev rezervacije obdarjenec prejme takoj po mailu – zbrati mora samo še ekipo (igra je primerna od 2 do največ 5 oseb)
Rok veljave darilnega bona je vsaj 6 mesecev od datuma izdaje bona.

Da, obdarjenec lahko sam izbere eno od naših sob v Sloveniji.

Pišite nam na e-mail, napišite, da želite prejeti PDF – poslali vam bomo predračun, po plačilu (pošljite nam potrdilo) pa vam bon pošljemo v obliki PDF-ja v 24 urah od plačila. (od ponedeljka do petka).
V tem primeru je najenostavneje, da termin rezervirate v našem booking sistemu na spletni strani, plačate pa preko PayPala – s tem je termin rezerviran. Na mail prejemete potrditveno kodo, ki jo prepišite na tale PDF obrazec, ki ga kar sami natisnete. Obrazec >>escape-room-bon. (če nimate PayPala, imate pa plačilno kartico, vam vsekakor pripročamo, da si odprete PayPal račun – je enostavno, brezplačno, varno in zagotovo vam bo prišlo prav še kdaj kje drugje.

Da, v naši recepciji, Turnerjeva ulica 17, lahko tudi osebno prevzamete in z gotovino ali plačilno kartico plačate darilni bon, vendar vas naprošamo, da se prej obvezno najavite. Te dni so naši moderatorji igre precej zasedeni, saj se skupine vrstijo brez vmesnih prostih terminov, moderatorji medtem budno spremljamo igro. Zato nas prej pokličite na 041 33 44 10 ali nam pišite na e-mail: Enigmarium.maribor@escape-room.si, da vnaprej pripravimo vašo unikatno kodo na darilnem bonu ter račun.
Naroči darilni bon